Vellykket hatteparade på Kyrksæterøra

Salg av HEKS-hattene og vann fra John Arve Stallvik ga tilsammen 10.000 til Vanntanken.

Det ble en flott dag på Øra med en tog på rundt 70 personer som ruslet fra Gjensidige-gården, ned Øragata, gjennom Rema 1000, opp elvepromenaden og til Wesselgården. Der ble det orientert litt om Vanntanken og Wesselgården. Bårstua ble høytidelig åpnet av ordføreren. Etterpå var det mer salg av hatter og mulighet til å kjøpe brønnvann gitt av John Arve Stallvik. En tropp med glade musikanter fra Kirksæterørens musikkorps gledet oss med mye frisk og artig musikk. Det var til g med en og annen julesang som kom oss for øret.

Heksehatter

Det er Heks som står for hatteproduksjonen, og det er en utrolig fantasi som ligger bak de ulike kreasjonene. Det er også lett og se at det er skikkelig håndverk. Vi har hørt at det har vært stor stemning under hatteproduksjonen, og det er tydelig at det slårt til. Humorfestivalen oppfordrer alle til å gå med hatt den helga, så markedet er stort. Nå skal hatteprodusentene i aksjon igjen for å fylle opp lagerene til festivalen starter 9. juni.

Det kom inn nærmere 10.000,- og vi er ferdige med første brønn

Det kom inn kr. 7.790,- på hattene og kr. 1.794,50 på salg av vann. Tar vi med inntektene fra saftsalg ved Handlaget på kr. 246,50 lir det tilsammen kr. 9.831,-. Medinntektene fra denne dagen ferdigstiller vi vår første brønn i Mali.

 

Gratulerer med en fin dag og med et flott resultat.

 

Bildene nedenfor er gitt av Avisa Sør-Trøndelag, foto John Marvin Myrhaug

Hatteparade1

Noen av paradistene samlet i Gjensidige-gården før avgang

Hatteparade3

Et løssluppent tog rusler ned Øragata

Hatteparade4

.. og forbi kommunehuset

Hatteparade5

Anne Marie og Marlaug sjenker opp brønnvann

 

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Vanntanken Heim